”Nä Nä, inge sånt. Det är klart att man lyfter in lite ungdom ibland när de har det knackigt med ekonomin men det är ju bara för att man vill hjälpa dom men då är det helt straight, 110%!” – Reine Gustavsson

Säsong 6 avsnitt 69

Hela familjen Bärnsten ska träffa mamma Ann-Sofie på Klostergården för ett gruppsamtal. Det går inte så bra. Ann-Sofie tycker att Charlie svär sig fri från allt ansvar när det faktiskt är hans vilja som hela tiden har fått styra i familjen. T.ex. när Ann-Sofie blev erbjuden en sjukskötersketjänst i Kairo. Ann-Sofie känner inte sig älskad av Charlie och han i sin tur tycker att Ann-Sofie är självupptagen och patetisk. Jojje blir rasande och skriker. Viktoria skriker och gråter. Lena får ett utredningsuppdrag av Kassler att utreda lite skumma bolag. Det visar sig att alla bolag är Reines bolag och Lena hamnar i ett dilemma. Hon hintar ”lite” till Reine och avsäger sig sen uppdraget. Reine får bråttom att reda ut vissa saker och skriver t.ex. ett anställningskontrakt med Kent angående hans jobb i snabbköpet. Verner tycker att Gunvor ska berätta för sina söner om Pjotr men hon nonchalerar honom. Men sen dyker Pjotr upp hemma hos Gunvor. Reine kommer hem och känner igen honom som Pjotrs ryska kusin men när han sen får reda på att det är hans pappa så svimmar han. Bimbo ringer på hos Klimax och de kysser varandra när mamma Birgitta råkar se på. Idag är det invigning på Agnetas pizzeria i Tre Kronor och bandet med Tanja, Abby, Jojje och Klimax ska spela. De hinner spela halva Johnny B Good innan Agneta stänger av strömmen för det låter förjävligt. Pilla beter sig märkligt hemma hos Kaj med deras nyfödda dotter. Kaj tycker fortfarande att allt är lugnt när läkaran Janike frågar hur Pilla mår. Det är valborgsmässoafton och Tanja köper två sexpack folköl i snabbköpet då Jojje sitter i kassan. Hon är utklädd så det är lugnt. Sedan drar hon och Viktoria in till stan där Tanja dricker alldeles för mycket. Viktoria parkerar Tanja på en bänk och går och hämtar en taxi. Då passar två skumraska män på att erbjuda Tanja droger. En av männen är Viktorias ex, Clarence. Som tur är så är tjejerna i Las Chickas, i dag förstärkte med Mimmi, ute och nattvandrar och hinner bryta emellan. Mimmi kastar peppar i ansiktet på männen. Just då kommer polisen och tar männen. Allt lugnt med Tanja. Charlie smyger sig in hos Birgitta och kysser henne.

Magda: Så himla taskiga poliser som inte ens kollar läget med fjortisfulla Tanja när hon blivit antastad. Vilken tur att Las Chickas finns!!!

Gabriel: Jag kommer ihåg att Reine skulle svimma och hur han skulle se ut då. Varför har min hjärna valt att spara den informationen i 23 år?

Gästtyckare doktor Emma: Rafflande avsnitt där Birgittas kragratio slår nya rekord

Lämna en kommentar