”Jag ska äntligen skriva boken om islam” – Charlie Bärnsten

Säsong 5 avsnitt 58

Verner fyller år och får ett akvarellset i present. Fruarna i Mälarviken kommer hem från kryssningen och får reda på att det har varit knarkfest hos familjen Bärnsten. Polisen har ett möte med föräldrarna med Ann-Sofie vill hellre dricka vin trots att hon är bakfull. Kaj håller motsvarande möte för ungdomarna och trots att de vet att Victoria gav Tanja knarket håller dem tyst. Gustav och Birgitta bråkar igen och Birgitta upptäcker att Gustav tar morfintabletter. Hon konfronterar honom vilket gör honom rasande och dem gör slut. Mimmi får reda på att de inte kan bli kontaktpersoner för Pamela. Verner och Gunvor besöker då socialtjänsten och Verner fixar så att ärendet inte tas upp förrän om 4 månader. Då har Pamela blivit myndig och kan själv välja var hon vill bo. Agneta antyder för Bamse att Katta var otrogen på kryssningen. Bamse tror henne inte men väljer ändå att fråga Katta vilket gör henne sur. Styrelsen i Tre Kronor beslutar att ta bort hyreshöjningen för pizzerian och ger även Reine i uppdrag att överklaga Vägverkets beslut om Mälarleden. Charlie säger upp sig från UD och ska istället satsa på familjen och att skriva boken om islam. Ann-Sofie förstår inte hur de ska få tag i pengar och Victoria får inte låna mer av sin far. Victoria får så mycket abstinens att hon söker upp sin langarna för att be om gratis knark. Det visar sig att Steffo är langaren och han ger Victoria gratis knark med villkoret att hon säljer till sina kompisar.

Magda: Först hade Pamela grön duttar i sitt hår men de senaste två avsnitten var det röda duttar istället. Nu var dom plötsligt gröna igen. Hur har hon råd med ny hårfärg hela tiden?

Gabriel: Kaj pratar om sex med Alva och blir generad. När Alva lugnar Kaj med förklaringen att ”Kampen går före” för henne och Jojje är det klockrent.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s