”En back bärs är ju nästan bättre än en klocka” – Bruno Alm

Säsong 4 avsnitt 50


Det är julafton i Mälarviken och Mimmi och Agneta har kommit hem från Marbella. Mimmi har köpt en andelslägenhet i Marbella som hon ska dela med 25 andra vilket gör att hon får 2 veckor/år i lägenheten. Reine är inte imponerad. Katta hittar väskan med pengar som Bamse har gömt under soffan. Hon konfronterar honom och han förklarar vad som har hänt. Hon tror först honom inte med sedan ändrar hon åsikt. Efter att Bruno har varit och hotat Bamse och Katta bestämmer sig Bamse för att berätta allt om pengarna, MC Samuraj och det gamla bankrånet för Polisen. Innan de åker iväg så snattar Katta lite pengar från väskan och gömmer undan i en byrå. Bruno ser att Bamse och Katta har åkt till Polisen och planterar en bilbomb i Bamses bil. De inner precis ut innan bilen exploderar. Vivianne kommer över till Gustavsson med en julklapp. Hon ser när Verner slår in pengarna från sin trissvinst i paket och när Verner är i ett annat rum så knycker hon pengarna. När Verner sen ska ge pengarna som julklapp till familjen så ser han att pengarna är knyckta och blir rasande. Kaj frågar Pilla om hon vill gifta sig men hon säger nej för hon vill inte vara någons egendom. Hugo hör deras konversation och blir ledsen för han vill att de ska vara en riktig familj. Detta får Pilla att ändra sig och hon säger ja till Kajs frieri. Pablo ger flygbiljetter till Argentina till Taggen och de ska resa nästa vecka. Leif berättar för Sanna att han har sökt jobb i Göteborg och vill att Sanna ska följa med honom dit. Klimax saknar fortfarande Bimbo och vet inte hur hennes uppväxt var. Tanja får då en idé och de ringer dit Bimbos mamma som visar smalfilmer från Bimbos uppväxt.

Magda: Det var roligt när Gunvor hade på sig en röd scarfs på huvudet och Gabbe tyckte att hon passade så himla bra i den färgen.

Gabriel: Klimax var på stranden med River och slängde rosor i vattnet eftersom Bimbos aska ströddes ut där. Men hur sjutton tog han ut sig med sin rullstol genom all sand med ett spädbarn i knät?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s