”Hon har väl gått någon ABF-kurs nångång och det är såklart hon inte tog porslinsmålning för där måste man ju ha kläder på sig” – Mimmi Gustavsson

Säsong 4 avsnitt 48

Hela Mälarviken laddar och övar inför kvällens talangjakt på Tre Kronor. Alla utom Verner som tycker det är larvigt och vill inte steppa tillsammans med Gunvor. Han stannar hemma och Vivianne kommer över med rödvin och överraskar. Hon försöker att få Verner att lämna Gunvor och flytta till Florida med henne istället. Kaj tror fortfarande att Pilla har varit otrogen men efter att Tage har skällt ut honom så beställer han en tid hos doktorn för undersökning. Han får reda på att han inte längre är steril och att han därmed är far till Pillas barn. Reine är hos terapeuten och får för sig att Mimmi fortfarande tänker på Mäklar-Martin när de har sex. Han blir fly förbannad och konfronterar Mimmi inne på Mimmi Burger så att alla gäster hör. Mimmi hämnat genom att på talangjakten dra elaka skämt om Reine. Agneta är så nervös så hon måste gå och kräkas när hon ska sjunga. Istället får Lena rycka in och sjunga Agnetas låt. Klimax gör ett känsloladdat framträdande tillägnat Bimbo och River. Tanja svansar efter Abby och hon har bestämt sig för att det är han som kommer få ta hennes oskuld. Bruno och några MC-snubbar förföljer Katta hela dagen. Det slutar med att Bruno hotar Katta utanför Tre Kronor. Bamse ser allt och det blir handgemäng. Gunvor vinner talangjakten med sitt stepnummer.

Magda: Sanna har blivit ful. Hon har klippt av sig håret och börjat använda tröjor som ser ut att vara färglagda av sprayverktyget i Paint.

Gabriel: Sanna blir bara snyggare och snyggare. Till sin nya frisyr så börjar hon använda mer smink också vilket klär henne bra. Dock är Gudrun Schydén-tröjorna i orange inte helt okej men jag kan ha överseende med det för denna gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s