”Älska ditt spöke” – Tanja Bengtsdotter

Säsong 4 avsnitt 47

Sanna är skärrad efter Operation Bambi och stannar hemma från skolan. Jimmy kommer förbi och får reda på allt. Alva gör ett repotage till skoltidningen om föräldrarna och barn och intervjuar därmed en massa folk. T.ex. intervjuar hon Klimax och spelar in hela intervjun. När hon sedan spelar upp den inne på Mimmi Burger så hör socialtjänsthandläggaren det hela och blir då övertygad att Klimax är en bra pappa till River. Reine går till en terapeut som ber honom titta på bläckplumpsbilder vilka Reine tolkar som pornografi. Reine får fler frågor om förhållanden och relationer men blir förbannad på terapeuten. Lena haffar Bruno, Bamse och en valfri kille ur MC Samuraj och tar in dem på förhör. Dock framkommer inget nytt men Lena är förbannad på att Katta har dejtat Bamse även om han inte längre är med i MC-klubben. Gunvor och Vivianne spelar bridge med Verner och Reine. Vivianne stöter på Verner och tillsammans vinner de över Reine och Gunvor. Agneta bestämmer sig för att ordna en talangjakt på Tre Kronor för att locka fler besökare. Birgitta har sin andra dejt från dejtingförmedlingen. Det är en timid herre vid namn Örjan som avstår starksprit. När det är dags för kaffet klär sig av sig till kalsonger och vill ligga med Birgitta. Då säger hon adjö och Örjan får gå hem. Klimax och Tanja är på babysim med River och när de kommer hem så kysser Tanja Klimax. Men Klimax vill inte och säger att han fortfarande är kär i Bimbo. Då tycker Tanja att han kan fortsätta att va kär i sitt spöke. Pilla blir sugen på lakrits och tomatjuice vilket gör att hon förstår att hon är gravid. Efter ett positivt graviditetstest berättar hon nyheten för Kaj. Han blir helt kall och tror att Pilla har varit otrogen eftersom han är steril.

Magda: Troligt att soc ändrar uppfattning om ett fall efter att ha hört en bandinspelning inne på en hamburgerrestaurang.

Gabriel: Birgittas dejt med Örjan är fantastiskt. Först så ger han en flaska cider som present, sen tackar han nej till starksprit och beundrar i nästa ögonblick en blomsteruppsättning. Efter middagen så ska han bara ”göra det lite trevligt” och klär då av sig inne i vardagsrummet.

Annonser

One response to “”Älska ditt spöke” – Tanja Bengtsdotter

  1. Gillar verkligen er blogg. Blev jätte sugen på att titta på när de har talangjakt, så jag sökte i er blogg å hittade i vilket avsnitt dom har det.
    Tack så otroligt mycket för denna blogg finns ❤

    http://helenaass.bloggplatsen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s