”Weekend i Köpenhamn? Nja, gärna någonting dyrare.” – Mimmi Gustavsson

Säsong 4 avsnitt 41

Pablo Alvarez från Argentina kommer hem till familjen Lindgren och berättar att Taggens biologiska mamma är död. Pablo överlämnar ett paket till Taggen och berättar om hur hans mamma var när hon levde. Kenta har stuckit till Hamburg och Reine har fått ett vykort därifrån. Kaj har stulit Bimbos aska från krematoriet och ger den inslagen i en kartong till Klimax. Klimax sätter på hårdrock på hög volym och kramar kartongen i sitt pojkrum. Sedan går han och Kaj ut till en strand där Kaj häller ut askan i vattnet. Reines nya kassapersonal Sonja flirtar mer Reine och tillsammans bläddrar dem i en porrtidning. Sonja tycker att hon kunde göra poseringarna bättre själv. Mimmi frågar ut Reine om Sonja och Reine säger då att han tycker att hon är rolig. Mimmi blir lite svartsjuk. Gunvor och Verner drar in till stan och shoppar loss på NK, PK-huset och Sturegallerian. Reine har lämnat sitt bankomatkort till Verner och berättar att hans kod är 5712. Gunvor räcker sedan kortet till Jimmy som ger vidare det till Mimmi. Eftersom Mimmi är svartsjuk på Sonja så bokar hon en resa till Marbella på ett dyrt hotell tillsammans med Agneta för Reines pengar. Bamse hjälper Mimmi och Jimmy att ställa iordning lokalen. Jimmy ser att Bamse har en cool motorcykel och de ingår en bytesaffär där Jimmy för hojen och Bamse får Jimmys gamla Amazon kombi som delbetalning men de säger ingen totalsumma. Katta får nys om att Bamse är målare och tar hem honom för att få en prisuppgift på att måla om i Lenas lägenhet som Katta nu hyr. Poliserna gör razzia hos MC Samuraj och hittar några magasin till automatvapen. Tanja börjar i tjejerna basketlag och vill ta Bimbos plats som forward. Sanna blir sur och vill ha en basketduell. Men de blir vänner igen när Sanna ser att Tanjas mamma är jobbig mot Tanja. Agneta har tackat ja till jobbet som föreståndarinna på Tre Kronor. Hon sänker sin lön med 1500 kr/månad men får istället provision på vinsten. Mimmi tycker att Birgitta ska börja dejta och ta hjälp av en dejtingservice. Kaj konfronterar Pablo med att han är Taggen biologiska far och att han måste förtälja det för Taggen.

Magda: Klimax ser så himla emo ut när han gråtkramar Bimbos aska. En rolig grej är att alla i hela Mälarviken har samma färg på sina handdukar. Persika.

Gabriel: Pablo är Taggens pappa i verkligheten också. Snacka om idétorka.

Gästtyckare Helena: Jag tror att Jimmy kommer bli maffiablåst av Bamse och att motorcykeln lir en dyr historia.

Annonser

One response to “”Weekend i Köpenhamn? Nja, gärna någonting dyrare.” – Mimmi Gustavsson

  1. och taggen och bimbo är styvsyskon i verkligheten. vet inte om det vart så att pablo är pappa till dem båda eller hur det låg till men styvsyskon är dem! Så det så! Rolig blogg för övrigt. Sitter just nu och kikar på avsnitt 64…. Besatt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s