”Allt känns så verkligt nu. Jag kan inte längre låtsas att det är en symaskin eller en fotboll eller en cykel där inne” – Sirpa ”Bimbo” Koskinen

Säsong 3 avsnitt 32

Mimmi bestämmer sig för att berätta för familjen vem som är Jimmys far. Gunvor tror dock att Mimmi ska berätta att hon väntar barn. När Mimmi sen förtäljer det hela blir det rabalder och Kenta flyr. Bimbo vill inte ha barnet hon bär men Birgitta peppar henne och stickar en gul tröja till barnet. Klimax och Bimbo bråkar om barnet men blev sedan samt och pussas. Katta har flyttat in hos Leif och Sanna men Sanna är skeptisk. Kaj får spel och skäller ut alla i familjen så pass mycket att Alva och Taggen blir riktigt sura. Kaj förstår att han har varit dum och bjuder barnen på lyxmiddag och de försonas. Agneta ber Kenta om förståelse för att hon anklagade hon för att stjäla pengar ut kassan på Tre Kronor. Agneta frågar ut Kenta på middag men när han tackar ja så ångrar sig Agneta. Eftersom Kenta får reda på att han inte är Jimmys pappa så kommer han inte till Agneta vilket gör att hon får äta middag med Salongo och Abby. Eftersom Jimmy inte får något jobb bestämmer sig Olga för att få in pengar. Hon åker till ett Hotell och klär upp sig för att ragga karlar. Hon får med sig ”Hasse” upp på rummet och klär av honom och binder fast han i sängen. Sedan tar hon hans pengar och sticker.

Magda: Sanna hade på sig sin badrumsmatteväst – yeey!

Gabriel: Fint att Bimbo har maskerat att hon är gravid med att säga att hon har en symaskin, en fotboll eller en cykel i magen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s