”Vem är du Kaj? Vem är det som bor där inne i dig?” – Birgitta Wästberg

Säsong 3 avsnitt 30

Stämningen hos familjen Wästberg är stel efter gårdagskvällens avslöjande. Lisen gråter hela tiden och Bimbo är arg för att hon inte gillar Birgitta. Birgitta konfronterar Kaj och säger att han är en ond människa. Kaj blir förtvivlad och berättar för Alva och Taggen vad Birgitta anklagar honom för. Taggen tror då att Lisen bara har gjort detta för att göra honom svartsjuk. Alva bryter ihop och börjar tröstäta choklad. När chokladen tar slut går Hugo ner till Reines Närköp och snattar men Reine kommer på honom och ringer in polisen för att statuera ett exempel. Lena har fått nytt jobb som chef för Leif och Katta. Det är samma jobb som Leif tidigare hade sökt men inte fått och Katta tror nu att Lena har gått sängvägen till jobbet. Mimmi har sitt första hemmadag hos familjen och får städa hela huset. Olga vägrar hjälpa till då hon har ont i ryggen. När kvällen sedan kommer och Mimmi vill ta det lugnt framför TVn så vill Olga titta på ett annat program. När Reine sedan skäller ut Mimmi så bryter hon ihop och börjar tjuta. Sanna pratar med en kille från gymnasiet som håller på med pyramidspel. Abby blir intresserad av detta och för att impa på Sanna så stjäl han 1000 kr från Tre Kronors kassa så att han kan vara med i pyramidspelet. Sanna blir inte alls impad. Agneta tror att det är Kenta som har knyckt pengarna. Kaj och Agneta möts hemma hos Leif och Kaj bedyrar sin oskuld. Men Sanna kommer fram och säger att hon såg allt som hände mellan Kaj och Lisen.

Magda: Mimmi har på sig grönglittrig stickad tröja med axelvaddar och stora tingeltangel-örhängen. Det är inte facit snygghet.

Gabriel: Sanna har på sig en rödblommig body, stentvättade jeans och har håret i en fläta. Varför ser inte tjejerna ut så länge för? Det är ju facit i snygghet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s