”Kärlek är att vänta barn och vilja sätta på nån, fastän han sitter i rullstol” – Sirpa ”Bimbo” Koskinen

Säsong 3 avsnitt 28

Olga försöker banta med flygvärdinnemetoden: vitt vin och ägg. Hon blir jättefull och väldigt ledsen när hon inser att hon har gått upp 2 kg efter en dags bantning. Gunvor mutar Kenta att sluta röka. Som muta ska ha få gå på Sveriges alla EM-kvalmatcher oavsett var de spelas. Kenta har dock svårigheter med att sysselsätta sig så han lär sig jonglera, lyssnar på avslappningsband, löser korsord, röker chokladcigaretter och stickar en tröja. Samma dag tar han över Verners jobb som vaktmästare men hinner svimma av abstinens innan han startar arbetet. Reine går i valet och kvalet om han ska gifta sig med Mimmi och samtidigt göra henne till 50%ig delägare i sina företag. Han gör långa uträkningar och bestämmer sig till sist för att gifta sig. Agneta, Lena, Mimmi och Birgitta har tjejkväll med Mexikanskt tema hemma hos Birgitta. Birgitta har dock aldrig ätit tacos förut och ställer sig och bakar egna tacoskal. De andra skrattar gott men det blir en härlig tjejkväll men mycket tequila. Dem flätar varandras hår, masserar fötter, byter kläder med varandra och dansar galet till ”Leva livet” med Siw Malmkvist. I slutet på kvällen bekänner Birgitta att hon blev våldtagen av sin kompis pappa på sitt konfirmationsläget. Ungdomarna är på konfirmationsläger just nu och intrigerna mellan Lisen, Abby, Taggen och Sanna blir bara större. Lisen försöker förklara läget för Kaj men han fattar inte. På kvällen söker Lisen upp Kaj för att prata med honom igen. Hon frågar om han tycker hon bara är en liten flicka varpå han svarar att hon är en lite flicka som har fått ta på sig för stora kläder. Lisen svarar då att hon kanske ska ta av sig dem och klär sedan av sig framför Kaj. Han reagerar rätt starkt och försöker få Lisen att skyla sig. Detta ser Sanna men misstolkar det hela till att Kaj försöker antasta Lisen. Sanna berättar chockerat detta för Bimbo.

Magda: Det är mycket märkligt att Bimbo redan är gravid i sjunde månaden! Enligt mina beräkningar blev hon på smällen typ runt jul och nu verkar det vara mars/april.

Gabriel: Salongo har sänkt priset på kaffe och bulle till 17 kr på Tre Kronor! Det är en sänkning på 3 kr från säsong 1 och 2. What? Är det för att hans invandrarkompisar är fattiga? I övrigt var det ett hemskt pinsamt avsnitt som jag mestadels såg under en filt.

Annonser

One response to “”Kärlek är att vänta barn och vilja sätta på nån, fastän han sitter i rullstol” – Sirpa ”Bimbo” Koskinen

  1. Jag har bakat tacos, slaktat grisen, malt köttet, odlat champinjonerna och vikt servetterna! Visst är jag bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s