”Vänta bara tills dem där invandrarna börjar sälja inredningen och sprida löss och kackelackor över hela haket” – Reine Gustavsson

Säsong 2 avsnitt 20

Det är Lucia och Mäklar-Martin köper ut öl till Bimbo. Sedan säger han att hon har så sensuella händer och börjar tafsa på henne. Det är nu officiellt att Salongo kommer ta över fiket och alla är glada förutom Reine som har allvarliga samtal med Verner om det hela. Leif och Lena saknar Latischa (eller vad hon nu heter) och bestämmer sig för att skaffa ett eget barn.  Hans Wästberg är i tingsrätten för rättegång och utfallet är fängelse i antagligen flera år. Lisen är den enda från familjen som är där. Birgitta skriker och är jobbig i hela avsnittet och hon har bestämt sig för att ta ut skilsmässa från Hans. Gunvor blir allt mer virrig och nu kommer hon inte ihåg någonting längre. Ungdomsgänget har gemensam lussevaka hos Klimax på sjukhuset och alla blir jättefulla. Kändisjournalen kommer på besök hos Kaj och Pilla på luciamorgonen för att göra ett hemma-hos-reportage. Alva och Hugo har ett alternativt luciatåg med sång om meningslöst krig och Taggen kommer hem full mitt under reportaget.  Mimmi lovar Bimbo att hon ska få jobb på frisersalongen om Bimbo går ut nionde klass. Kent och Jimmy bakar lussebullar och de blir så pass bra att Kent funderar på att starta ett konditori.

Magda: Det var fint när Salongo och Abby skulle sjunga en sång för ungdomarna om hur det är att komma till ett nytt land med ny kultur. Och så sjunger dom ”Vi komma från pepparkakeland”.

Gabriel: Reportern från Kändisjournalen spelas av samma skådespelerska som kommer spela rollen som mamman i white trash-familjen Karlsson-Persson i säsong 7. Snacka om produktionsmiss.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s