”En dag kommer ni kanske att haja att när det gäller äkta kärlek då är det faktiskt annat som gäller än bara sex” – Reine Gustafsson

Säsong 2 avsnitt 19

Jimmy kommer hem från Bosnien och finner Olga sovandes i hans säng. Tycke uppstår på direkten mellan Jimmy och Olga. Dock så förlovar sig Olga med Reine senare samma dag men hon vill ännu inte ha sex med honom. Eftersom det är första advent går alla till kyrkan och väl där kommer Salongo och Abby intågande till psalmen Hosianna Davids son. Salongo är arg på familjen Sjökvist eftersom Lena fick dem utvisade samt att de har hans barnbarn. Nu när Salongo och hans barn har fått uppehållstillstånd vill de ha tillbaka barnet. Klimax överlevde självmordsförsöket och nu är hans mamma Birgitta ännu mer överbeskyddande och beskyller Kent för att vara en mördare. Gunvor blir allt mer virrig och vattnar blommorna 3-4 gångar per dag. Hugo snor en hund som han döper till Teenage Mutant Ninja Turtles. Bimbo börjar praoa hos Mimmi i hennes hårsalong. Taggen börjar praoa på det sjukhus där Klimax ligger och ger honom en kalender med lättklädda damer. Dock börjar de bråka och Klimax skäller ut Taggen varpå Taggen säger att Klimax likagärna kan dö. Klimax inser då att han inte vill dö och viskar detta till sig själv. Kent börjar som baskettränare för tjejerna men han är lite virrig i sina direktiv. Salongo vill hyra fiket i Tre Kronor och Verner säger ja på direkten. Pilla har releaseparty och på partyt så stöter ett antal trans-personer på Kaj som kommer till partyt iklädd kaftan och prästkrage. Pilla gör succé men Kaj måste lämna festen eftersom Alva har blivit tagen av polisen när hon demonstrerade mot rasism.

Magda: Jäkla pucko-Klimax som skär sig i armen där han har känsel när han ska ta livet av sig.

Gabriel: Gunvor har blivit så pass virrig att hon inte fattar att det står en fåtölj framför TV:n utan klagar på att det inte är någon TV-bild utan bara ljud.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s