”Rulla upp håret på gamla kärringar och vara resemadrass åt nån gift snubbe i Tyskland, lycka till.” – Kent Gustavsson

Säsong 2 avsnitt 18

Olga börjar jobba på fiket i Tre Kronor fastän hon inte alls vill det. Det blir en katastrof och Agneta hotar med att sluta om Olga jobbar kvar. Verner har hittat en spekulant till fiket men det visar sig att spekulanten har skumraskaffärer och säljer anabola steroider. Leif avslöjar det hela inför en stor skara människor och spekulanten försvinner. Lisen har fått praoplats på Kronobergshäktet men Birgitta tycker inte alls om det. Hon fixar en alternativ praoplats hos Kaj i kyrkan. Bimbo ska praoa hos Mimmi i hennes frisersalong. Katta är påflugen på Leif och besöker han hemma flera gånger. Lena inser att Katta är kär i Leif och berättar det för honom. Han är dock oförstående till det hela. Kenta tackar först nej sedan ja till att vara baskettränare åt tjejerna. Pilla är i studion och spelar in och det går tillslut bra. Så pass bra att hon glömmer att hämta Hugo på fritis och Kaj blir sur. Klimax skäller ut Bimbo och säger att hon kan dra åt helvete och aldrig mer besöka honom. Han är nedstämd och när han får en fickkniv av Kenta så ser han chansen att ta sitt liv. Han skär sig och blodet droppar.

Magda: Jag undrar var Klimax skär sig. Det smartaste är ju om han skär sig i underkroppen där han inte har någon känsel.

Gabriel: Kaffe och bulle kostar fortfarande 20 kr på Tre Kronor. Det gjorde det under säsong 1 också. Frågan är om de kommer höja priset nångång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s