”Hon ville stoppa mig i rullstol direkt. Vilken skitkul liv det blir. Kan göra karriär som bokstöd” – Hans-Åke ”Klimax” Wästberg

Säsong 2 avsnitt 16

Kent är tillbaka från behandlingshemmet och hälsar på hos mamma Gunvor. Eftersom han har vunnit 7000 kr på tipset så ger han 1500 kr till Gunvor. Sedan går han Mimmis frisersalong och ger henne en dyr parfym innan han besöker kyrkan och lämnar pengar i en insamlingsbössa. Tjuvar kommer till Mälarviken och rånar Mimmis frisersalong när hon är och fixar te. Polisen Katta tror det är Kent som är tjuven. När sedan Kaj blir av med sin jacka och kyrkans insamlingsbössa samt att Wästberg har tjuvbesök så blir Katta övertygad att det är Kent som är den skyldiga. Han har dock varit med Bimbo på fika och bio hela dagen så Katta gör bort sig. Agneta och Mimmi bråkar men blir tillslut vänner igen då Mimmi berättar att Mäklar-Martin var gift. Tidningar har satt in Verners annons och folk börjar ringa honom för att hyra Tre Kronor. Dock är det folk som vill öppna scientologcenter eller ha ”techno-rejv”. Klimax får en sjukgymnast och det visar sig vara Jimmys f.d. bästa kompis f.d. flickvän Helena. Birgitta tycker att Helena ser lite för ung ut. Kaj och Pilla får besök av skivbolagsdirketören Brian Andersson men han verkar dock vara mer intresserad av Pilla är av hennes låtar. Salongos affärskontakt i Sverige träder fram och erkänner att Salongo är oskyldig. Detta innebär att familjen kommer få uppehållstillstånd, bara de träder fram ur sin gömma.  Gunvor får besök av tjuvarna och ringer Verner för att be honom skynda sig hem. Tjuvarna kommer på henne och slår ner henne och välter sedan en bokhylla över henne och drar.

Magda: Jävligt puckat av tjuvarna att sno en jacka som det står ”präst” på i neongröna bokstäver och sen gå runt med den.

Gabriel: Känner Kent Bimbo egentligen? Innan detta avsnitt trodde jag inte alls det men nu både fikar de och går på bio tillsammans. Vem gör det med en gammal alkis bara sådär helt plötsligt?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s