”Finns det inga mackor kvar får du väl trycka i dig en mazarin” – Reine Gustafsson

Säsong 2 avsnitt 14

Leif och Lena tar hand om Fatakis dotter och är i valet och kvalet om de ska behålla henne. Även om Leif säger att han inte orkar så får de papper på att de är jourföräldrar. Reine driver fiket i Tre Kronor själv och det går åt helvete. Köttbullarna m.m. tar slut och mazariner är det enda ätbara som finns kvar. Klimax ligger i koma och Bimbo spelar kall och ointresserad tills Lisen ger henne Nilens drottning som Klimax har köpt till henne. Då bryter Bimbo ihop och åter till sjukhuset för att vaka över Klimax. Hans Wästberg sitter i arresten och väntar på sitt straff. Lisen och Birgitta har svårt för att prata med varandra och Lisen skriker bara att Birgitta inte förstår. Kaj är hemma hos dem för att trösta Birgitta och lämnar då Hugo själv ett par timmar. Hugo äter popcorn med tårtgarnering och vänder upp och ner på hela lägenheten innan han somnar framför en actionfilm med läppstift i hela ansiktet.  Werner konfronterar Reine med att han inte betalar marknadsmässig hyra för Tre Kronor. Gunvor ser det hela och blir sur men de ger varandra blommor sen och pussas. Pilla får till ett möte med ett skivbolag men det visar sig att de inte är intresserade. Taggen rymmer från sin mamma i Östersund och liftar ner till Mälarviken och Lisen. Reine försöker få tillbaka Mimmi men hon har börjat dejta Mäklar- Martin. Helt plötsligt hostar Klimax till i sin koma och rör på fingrarna som Bimbo håller i.

Magda: Det är sjukt att jag kommer ihåg exakt alla scener när Klimax ligger i koma på sjukhuset och hur han vaknade. I nästa avsnitt kan jag nästan svära på att han har en sådan där slang i näsan.

Gabriel: Första avsnittet på en ny säsong och förväntningar var antagligen skyhöga och så sänder det ett riktigt bottenavsnitt. Att Reine skäller ut sina kunder är roligt, framförallt när han sedan säger att det är en samaritgärning att driva fiket.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s