”Kan man ha en riktig mens om man är med barn?” – Agneta Larsson

Säsong 1 avsnitt 12

Sanna missar en viktig basketmatch för hon är med Abby. Dock vinner Mälarvikens lag med Bimbo i spetsen. Klimax försöker ragga upp Bimbo efter matchen men det går inte så bra. För att impa på Bimbo beställer han något skräp från Sverige-häftet. Werner har kommit på att Hans Wästberg har snott pengarna som skulle gå till Mälarvikens nya idrottshallsmatta. Hans Wästberg börjar planera inför ett rån genom att jogga och klocka hur lång tid det tar. Mimmi och Reine har ett stort gräl p.g.a. Agneta-historien. Mimmi kastar en liter filmjölk på golvet i vrede. Reine torkar upp filmjölken och bestämmer sig tydligen för att frosta av frysen samtidigt. Jimmy ljuger för Reine att hans flyttbil är skräp och köper den för skrotvärdet. Det Reine inte vet är att Jimmy har ljugit och istället ska hjälpa Gunvor med att frakta kläder till Bosnien. Kenta kommer på bra tankar och kontaktar ett behandlingshem. Lena anmäler flyktingarna för utlämningsroteln och polisen haffar Salongo och Abby. Dock rymmer systern med sin nyfödda dotter. Max och Pilla flyttar in hos Kaj eftersom deras lägenhet blev sprängd. Max får ett Sega TV-spel i födelsedag. Reine bestämmer sig för att ta sitt ansvar för sitt ofödda barn men Agneta får samtidigt mens och inser då att hon inte är gravid.

Magda: Jag vill fortfarande vara Bimbo.

Gabriel: Att Reine tydligen frostar av frysen samtidigt som han har en livsavgörande samtal med Mimmi är klockrent. Det måste jag också testa.

Gästtyckare Fredrik: Jag vill också vara Bimbo. ”Är det ditt IQ eller är det hur många vänner du har!” (efter att en tjej pekar finger åt Bimbo)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s