”Akta så jag inte dödar dig med karatesparkar” – Hugo Frisk

Säsong 1 avsnitt 11

Hans Wästberg går på söka-jobb-kurs men blir sågad av de andra deltagarna occh kommer hem ännu mer nedslagen än innan. Kenta köper ut 7 starköl till Klimax som bjuder ur Bimbo på dejt. Klimax snor familjens bil och kör och hämtar Bimbo utanför Tre Kronor. Tillsammans dricker de 8 (?) starköl i bilen. De blir nästan tagna av polisen, men det gick bra. Torsten har polisanmält Leif för misshandeln på Kenta fastän det var Torsten som gjorde’t. Torsten letar sedan upp Kenta och hotar honom med spö om han inte säger att det var Leif som misshandlade honom. Jimmy övertalar Kenta att ärlighet varar längst. Det hela mynnar ut i att Torsten ska spöa alla men Leif brottar ner honom på golvet och Lena drar sitt tjänstevapen i familjevillan. Werner går igenom Reines ekonomi och kommer med skattetips. Reine blir först arg men sen glad. Kaj döper Abbys syster nyfödda dotter till Nitascha eller något sånt. Mimmi ertappar i smyg Reine och Agneta och får reda på att Agneta väntar på deras kärleks/oäkta barn. Mimmi bestämmer sig för att förgifta både Agneta och Reine med råttgift. Men det var ett skämt. Agneta vet nu att Mimmi vet i alla fall. Avsnittet avslutas med att Hugo öppnar sin present som han fått på posten (brevbomben) och hela lägenheten sprängs.

Magda: Åååh vad Bimbo är häftig. Jag vill vara henne och dricka starkbira med Klimax i en bil.

Gabriel: När Werner förklarar för Reine angående skatteplanering var roligt. ”Du gör så här, så här, så här och så här men du kunde göra så här, så här, så här så blir det bättre”.

Gästtyckare Emma: Det känns bra att även Mimmi har en cynisk sida. Sammanfattningsvis är ju polisiära konspirationsteorier väldigt spännande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s