”Gå tillbaka till ditt jobb. Där finns det säkert några kriminella kurdiska spädbarn som du kan avvisa” – Sanna Sjökvist

Säsong 1 avsnitt 10

Jimmy orkar äntligen bekänna vad som egentligen hände i Bosnien för Johans flickvän Helena. Det visade sig att Jimmy själv hade dödat Johan. Kaj blev polisanmäld av Sten Frisk för misshandeln i förra avsnittet och kyrkorådet vill att han ska se sig om efter en annan tjänst. Därför konfronterar Kaj Sten och ber om ursäkt för misshandeln. Sten bryr sig inte så mycket utan postar en brevbomb till någon (vet ej vem). Hans Wästberg tycker att de borde bryta upp från Mälarviken och leva enkelt i en hyresrätt i stan för det skulle ge mer lycka. Birgitta fattar ingenting. Kenta är full och försöker råna Reines livsmedelsaffär. Senare härjar han en massa med polisen Torsten och kastar en mosbricka på honom med slagsmål som följd. Leif lessnar på Torstens våldsamma sida och ska anmäla honom. Abbys syster ska föda barn och både Sanna och Lena hjälper till. Werner flyttar in till Gunvor så nu är det riktigt mysigt hemma hos familjen Gustavsson. Dock gör Werner Gunvor ledsen då han tråkar henne med att hennes klädinsamling är totalt värdelös. Reine och Agneta har en mysig stund i sängen tillsammans och Agneta berättar att hon är gravid.

Magda: Jag vill också trycka  en mosbricka i bröstet på en polis.

Gabriel: Fint att Werner fick flytta ihop med Gunvor efter en dejt och sedan bli ovän med henne efter 5 minuter. En riktig karl.

Gästtyckare Ida: Jag skulle dö för att ha samma hyschpysh på väggen hemma som Reine och Agneta har i sitt romantiska harem-så 2010!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s