”Syrran? Planksteken!” – Hans-Åke ”Klimax” Wästberg

Säsong 1 avsnitt 3

På Märtas begravning ser prästen Kaj att Pernilla ”Pilla” Frisk-Lindgren blir misshandlad av sin förra man Sten Frisk och går emellan bråket med en snyting som resultat. Reine råkar skicka begravningsbukett med texten ”Farväl” till sin älskarinna Agneta men han lyckas charma henne ånyo. Eftersom Hans Wästberg har fått sparken kan inte köpa sommarhuset på Muskö. Han har ännu inte sagt något till sin familj. När han även får reda på att han inte fått det nya jobbet han hade sökt dränker han sin sorg i alkohol. Lisen och Taggen hånglar runt i Taggens säng och han gör ett sugmärke på Lisen. Sommarlovet är slut och ungdomarna har börjat skolan och har blivit faddrar till varsin invandrare på förläggningen. Polisen Lena Sjökvist och Salongo Sali börjar småflirta med varandra och Lena räddar Salongos dotter då hon svimmar p.g.a. en graviditet som hon har hållit hemlig.

Magda: Skitkonstigt att skolan ligger i samma byggnad som idrottshallen och cafét. Bimbo har magtröja och precis sådär tuff som man kommer ihåg.

Gabriel: Alla familjer har tydligen Start som müsli på sina frukostbord. Jag kommer ihåg att Hans Wästberg söp en massa men inte att det började redan i avsnitt 3.  Sten Frisk var exakt lika obehaglig som för 16 år sedan. Läskigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s