”Kenta, Kenta, Kenta, Kenta” – Kent Gustavsson

Säsong 1 avsnitt 4

Kent Gustavsson, Reines bror och Jimmys far, kommer hem från torken på Gotland. Han har tydligen spelat fotboll för Hammarby också. Det är fotbollsturnering mellan männen i Mälarviken och männen på invandrarförläggningen. Det blir 2-2 och Taggen och Abby bråkar och blir utvisade. Hans Wästberg har ännu inte berättat att han fått sparken och att de inte äger sommarhuset på Muskö. Kaj har romantisk middag med Pilla och de delar på två flaskor vin. Sanna och Bimbo retar Lisen för att hon är tillsammans med Taggen. Polisen Torsten vill ha skumraskaffärer med Reine.

Magda: Manusförfattaren måste vara bajare. Detta grundar jag på att: Reine har massor av Hammarbyplaketter på väggen, Kent har spelat i Hammarby, namnet Kent ”Kenta” Gustavsson är fantastiskt likt Kenneth ”Kenta” Gustafsson.

Gabriel: Sanna var het i detta avsnitt. Hon hade knästrumpor, kort rödorange kjol med fransar och sedan hängslen till det. 90-talsmodet var hett. Skönt att vi även fick se att familjen Sjökvist hade Start-müsli på frukostbordet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s